top of page
Lyckliga vänner

Ge en gåva 

Din gåva räddar liv

Genom att ge en gåva bidrar du till att stödja flickor och kvinnor som har drabbats av brott. Ditt stöd går oavkortat till  kvinnoorganisationer och stärker det viktiga arbetet - att erbjuda stöd och resurser till de som behöver det mest.

Var med och hedra dem som stödjer och stärker utsatta kvinnor och barn vid det årliga evenemanget. Genom ditt bidrag kan vi hjälpa fler kvinnor och barn till ett liv i kvinnofrid. Varje bidrag och all vinst från Kvinnofridsgalan går oavkortat till ändamålet. Starta din egen insamling eller donera direkt här och hjälp oss skapa en tryggare framtid för kvinnor.

 

Gör skillnad

Genom att bidra till Kvinnofridsgalan stöttar du förmånstagande organisationer och ger dem de resurser de behöver för att kunna fortsätta sitt ovärderliga arbete.

 

Skapa hopp

Tillsammans skapar vi hopp för kvinnor och barn som kämpar mot våld och överlevnad. Varje bidrag är ett steg närmare en säkrare och mer stöttande miljö för dem som behöver det mest.

Förändra liv

Varje bidrag är ett steg mot förändring och är nyckeln till att kvinnor kan återta kontrollen över sina liv och återupptäcka glädjen. Varje dag året runt skyddar, stöttar och räddar kvinnofridshjältar utsatta och vägleder dem till ljusare dagar.

 

Stötta oss genom att ge ett bidrag, eller köp en biljett och upplev en meningsfull kväll med oss på Kvinnofridsgalan. 

 Gör skillnad - rädda liv 

bottom of page